Havermouth ontbijtje met frambozen
Zie je ook vaak van die instagramworthy ontbijtjes? Wij hebben er één voor je ! Havermout is super makkelijk te bereiden.
Ingredienten:
30 g havermouth
120 ml water
50 g bevroren frambozen
1 theelepel dadelpasta, honing, agave (optioneel)
1 theelepel chia zaadjes
Toppings
Halve banaan
Handje gemengde noten
Handje blauwe bessen
1 theelepel gebroken lijnzaad
1 theelepel hennepzaad
Doe de havermout en water in een pannetje, zet op een middellaag vuurt en laat het opwarmen totdat het zachtjes pruttelt. Voeg nu de frambozen toe. Meng goed door de havermout totdat alle frambozen grotendeels opgelost zijn. Mooie kleur krijgt het hé J. Haal het pannetje van het vuur en voeg de chia zaadjes en dadelpasta toe en meng het goed. Nu kan je opdienen! De topping die wij gebruikt hebben staan hier boven, maar je kan natuurlijk gebruiken wat jij lekker vind! Stukjes appel bijvoorbeeld en rozijnen. Of misschien wel wat stukjes kiwi en peer!