Groentewrap

10-03-2019

Wraps! Ik ben er groot fan van, je kan veel variëren met de vullingen en het is makkelijk mee te nemen. Wraps kan je gemakkelijk vegetarisch maken, je kan het vullen met een heerlijke vleesvervanger of je kan er een groentewrap van maken. Hieronder staat het recept voor een van mijn favoriete groentewraps, ik hoop dat jullie er net zoveel van kunnen genieten!

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 4 wraps
  • 250 gram champignons
  • 250 gram bloemkoolrijst
  • 1 paprika
  • Eetlepel olijfolie
  • 125 ml crème fraîche light
  • 1 zakje, Santa Maria, dip mix American ranch kruiden

Bloemkoolrijst is onder andere te krijgen bij de jumbo en de Albert Heijn, een tip voor als je met weinig moeite toch genoeg groente wilt binnen krijgen. Verder hebben ze ook nog broccolirijst en courgettespaghetti, ook lekker voor een keer te proberen.

Bereidingswijze

Snij de champignons en de paprika in kleine stukjes. Verwarm de wokpan met olijfolie, voeg hier vervolgens de champignons aan toe. Wanneer de champignons bijna gaar zijn voeg je de bloemkoolrijst toe, wok dit een paar minuutjes mee. Als laatst voeg je paprika eraan toe. Voeg de crème fraîche samen met de kruiden. Smeer dit mengsel in de wrap en doe de vulling erin.

Tijd voor te genieten, eetsmakelijk! 

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin