Bananenbrood

26-03-2019

Bananenbrood! Lekker als ontbijt, lunch of tussendoor, je kan er alle kanten mee op en het is makkelijk mee te nemen.

Ingrediënten (voor 1 bananenbrood)

  • 100 gram havermout
  • 3 rijpe bananen
  • 3 eieren
  • 1 appel
  • 2 theelepels kaneel

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden. Pureer/mix de bananen tot een gladde massa. Voeg de havermout, eieren en 1 theelepel kaneel toe en mix dit door elkaar. Snij vervolgens de appel in kleine stukjes, bestrooi dit met 1 theelepel kaneel en meng dit door het beslag. Vet de cakevorm in met olijfolie of gebruik bakpapier. Giet het beslag in de cakevorm en doe het bananenbrood 30 minuten in de oven. Na 30 minuten kan je kijken of het bananenbrood goed is door er met een satéprikker in te prikken, als er nog beslag aan zit moet het nog een paar minuten in de oven.

Bon appetit!

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin